TYLOLHOT Yurt Dışında Yasaklandı mı?

1
Kış aylarının vazgeçilmez ilacı. İlaç olmasının yanında artık bazı mekanlarda menüde "kış çayı, soğuk algınlığı çayı" adı altında da servis ediliyor. Tadı oralete çok benziyor. Bildiğimiz kadarı ile şu an piyasada limonlu ve portakallısı mevcut. İçinde yüksek oranda parasetamol bulunduğu için ilacın içine yüksek miktarda şeker eklemiş. (Parasetamol'ün tadı acıdır.) Bu nedenle şeker hastalarının ilacı tüketirken daha dikkatli olmaları gerekiyor. Son zamanlara insanlar "Tylolhot zararlı mı? Tylolhot satışı yasaklandı mı?" gibi sorular sormakta.
Gelelim yazımızın başlığına ilaç yurt dışında yasaklı mı? Pek çok başarılı markanın başına gelen Nobel ilacın da başına gelmiş. Tahmin ediyoruz ki rakip firmaların ortaya attığı bir dedikodu zamanla çığ gibi büyüyor ve bu hali alıyor. İlacın yurt dışında yasaklandığı falan yok. Bilindiğine göre reçetesiz satılmayan bir kaç ülke mevcut. Kısacası iddialar asılsız. Kulak asmamanızı tavsiye ederiz. Bunun yanında şunu da göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederiz; en nihayetinde bu bir ilaçtır. Bitki çayı muamelesi yapılması yanlıştır. Parestamol'e ya da ilacın bileşenlerinde bulunun diğer maddelere alerjisi olan bireyler olabilir. Bu ilacın belli yan etkileri var. Bilinçli bir tüketici olarak bunları dikkate almanız gerekir. Tylolhot misafirliğe gelen insanlara ikram edilecek bir içecek değil.
Bütün bunların yanında ilacın gerçekten etkili olduğunu da belirtmek isteriz. Özellikle soğuk algınlığının ilk evrelerinde vücudunuzu ciddi anlamda toparlıyor. Bizzat şahsımda hastalığın başlamadan bitmesini sağlıyor diyebilirim. Tabi herkeste aynı etkiyi yapması beklenemez ama başarılı bir ilaç olduğunu da söylemek lazım. Kullanımı konusunda dikkat etmeyi unutmayın. Doz aşımı konusunu ciddiye alın. Tekrar ve ısrarla belirtiyoruz ki bu bir ilaçtır bir bitki çayı değil. Sağlıklı günler dileriz.

Yorum Gönder

1Yorumlar
  1. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
Yorum Gönder