Galaxy SIII özellikleri ve fiyatı

0
Samsung'un merakla beklenen telefonu Galaxy SIII'ün Şubat ayında Barselona'da yapılacak olan kongrede tanıtılması bekleniyordu. Fakat öyle gözüküyor ki biraz daha beklememiz gerekiyor. Samsung'un yaptığı resmi açıklamaya göre, telefon 2012'de gözükmeyecek.

Firmanın açıklaması şu şekilde: "Samsung, Mobile World Congress 2012'de ilgi çekici yeni mobil ürünlerin tanıtımını ve gösterisini yapacak. Galaxy S2'nin gelecek nesli olan telefon, ticari amacına daha uygun olması için 2012'nin ilk yarısında yapılacak olan başka bir etkinlikte tanıtılacak. Samsung, tüm dünyada kullanıcılarına en iyi mobil deneyimi sağlamak için çalışmaya devam edecektir."

Galaxy SIII hakkındaki dedikodular geçtiğimiz Aralık ayında başladı. Bir rapora göre, telefon Android 4.0 ile gelecek ve 2GB RAM, 4-çekirdekli işlemci, 12 MP arka kamera ve 1280x720p super amoled Plus HD ekran özelliklerine sahip olacak. Özellikle super amoled ekranı özellikler arasında çok dikkat çekici görünüyor.
Samsung'un daha önceki iki Galaxy S serisi telefonları, şirkete çok yüksek satış rakamları sağlamıştı. Ekim ayında Samsung tüm dünyada 30 milyonun üzerinde Galaxy S cihaz satıldığını açıklamıştı.

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)