Koca Kafalar Futbol Avrupa Şampiyonası Taktikleri

0
Normalde futbolu seven biri değilim ama bu flash oyunu gördüğümde resmen bağımlısı oldum. Koca Kafalar serisi bünyesinde pek çok oyunu barındırıyor. Koca Kafalar Futbol, Tenis, Basketbol vs. Fakat en eğlencelisi şüphesiz futbol. Şimdi size Koca Kafalar Futbol Avrupa Şampiyonası İçin Taktikler vereceğim. Bu arada Avrupa şampiyonası ile normal Koca Kafalar Futbol arasında oynanış açısından hiç bir fark yok. Sadece Avrupa Şampiyonası %200 daha zor ve gerçekten zor :)

İşte Koca Kafalar Futbol Avrupa Şampiyonası için taktikler;

1) İlk golleri erken atmış olabilirsiniz. Sakın gevşemeyin çünkü bilgisayara karşı oynadığınızda hile yapıyor bazen turboya geçip normalden 2-3 kat daha hızlı hareket edip daha yükseğe zıplıyor. O yüzden tedbiri hiç elden bırakmayın.

2) Bilgisayarı buz yaptırdığınızda yada kafasına bomba düştüğünde eğer skor olarak öndeyseniz, kalesinin önüne gidin ve bekleyin zaman geçsin. Olabildiğince golü geç atın.

3) Yine skor olarak öndeyseniz ve top sizin kalenizin üstünde durduysa düşmesini beklemeyin adamın üzerinden zıplayıp kalenin üstüne çıkın ve topu sıkıştırın. Nasılsa öndesiniz bırakın saniyeler bilgisayarın alehine geçsin

4) Sizin tarafınızda top sabit durduğunda bazen bilgisayar size doğru gelmiyor. Bu durumda topun durmasını bekleyin sonra yavaşça yaklaşıp ki çok yaklaşmayın sadece ŞUT tuşuna bastığınızda değecek kadar yaklaşın. Yavaşça yaklaşıp şutu çekin genelde aşırtma vuruyor o zaman ve adam kurtaramıyor kesinlikle.

5) Bilgisayar ile kendi adamınızın arasına topu sakın sıkıştırmayın kesinlikle gol atıyor adam.

6) Başlangıçta top ortaya düşerse adamdan 0,5 sn erken zıplayıp kafasının üstünden aşırtın topu en güzel gol yöntemidir.

7) Defansif oynayın.

8) Defansif oynayın tamam ama topun sizin kalenizin önünde yavaşlamasına pek izin vermeyin zira adam golü atıyor affetmeden.

9) Puan durumunu dikkate alın.

10) Gerektiği zaman ŞUTA basın gereksiz yere pat pat girişmeyin.

Bu taktiklerle herkesi yenersiniz kupayıda alırsınız :)

Koca Kafalar Futbol


Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)