iPhone, iPad Televizyon Bağlantısı Nasıl Yapılır?

0
IOS işletim sistemine sahip bir cihaza (iPhone, iPad) sahipsiniz ve cihazınızın ekranını televizyona nasıl yansıtacağınızı bilmiyorsunuz. iPhone ya da iPad cihazlarında ekran yansıtmada farklı senaryolar için önerebileceğimiz çözümler; öncelikle buradaki en büyük farklılık, televizyonunuzun smart TV olup olmaması. Eğer bir smart TV sahibiyseniz IOS cihazınızı televizyona bağlamak için birden fazla opsiyona sahipsiniz demektir. İki farklı durumda neler yapmanız gerektiğini ayrı başlıklarda inceleyelim:

1. Normal televizyonlara iPhone, iPad nasıl bağlanır?
Burada ortalama kullanıcı profiline hitap ettiğimiz için çözümleri de aynı derecede basitlikte ele almak durumundayız. Eğer Smart olmayan, normal, bir televizyona sahipseniz sizin için çözüm Apple TV satın almaktan geçiyor. 4. ve üzeri nesillerde IOS tabanlı cihazınızı televizyonunuza kablosuz olarak bağlayabilirsiniz. 32 GB 4. Nesil Apple TV fiyatları ise 819 TL iken 32 GB Apple TV 4K 999 TL, 64 GB modeli ise 1099 TL.
2. Smart TV iPhone ve iPad nasıl bağlanır?
Burada ise biraz daha fazla opsiyona sahipsiniz. Bunlardan birincisi ve en pratiği yukarıda da anlattığımız Apple TV satın almanız. Diğer yöntem ise App Store'den "DLN" kelimesini aratarak karşınıza çıkacak uygulamalardan birini seçmeniz.

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)