BitFlip Borsası ve Güvenilirliği

0
Haziran 2017'de ticari hayatına başlayan BitFlip, kripto para dünyasının önemli, güvenilir borsalarından biri olmaya aday. Yaklaşık 7 aylık süreçte insanların güvenlerini kazanmış diyebiliriz. Başlangıçta sistemlerinin biraz yavaş olması büyük tepki toplamıştı. Fakat geri dönüşleri ciddiye alan BitFlip bugün olması gereken hizmet kalitesini yakalamış ve ufak tökezlemeden sonra tekrar güven kazanmış görünüyor. İşlem hacmindeki büyüme bunun en büyük kanıtı olarak görülebilir. Düşük transfer ücreti de bir diğer cazip yönü. Ayrıca arkasında Lihtenştayn gibi kripto para mevzusuna en sıcak bakan ülkelerden birinin olması da güven verici. Sanılanın aksine Rus borsası değil Lihtenştayn borsasıdır.

Aslına bakılırsa başlangıçta böyle bir sorun yaşamaları kendileri için kötü, bizler için iyi olmuştur. Peki ama neden? Bir şirket için en zor şeylerden biri kriz yönetimidir. Zorlu durumların altından kalkabilme gücünüz, şirket direncinizi gösterir. BitFlip bu sınavdan geçmiş görünüyor. Borsada işlem gören para birimleri ise hayli geniş. Özellikle en bilindik kripto paraları (bitcoin, litecoin, ethereum) sistemleri dahilinde olması insanları çeken bir diğer unsur.

BitFlip'ten ücretsiz hesap açmak için [linki] kullanabilirsiniz.

BitFlip'te işlem gören kripto paralar ise şu an için şöyle:  BTC   LTC   ETH   XRP   DASH   DOGE   BCH   FLIP   R   RMC   BTG   XRB   TRX   FOOD   REAL   EOS   BTW

Şahsi tecrübelerim doğrultusunda müşteri hizmetlerinin sorunlarınıza çözüm üretebildiğini söyleyebilirim.
bitflip exchange

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)