GTA 5: Videolu Franklin and Lamar Görevi Anlatımı

2
GTA V için tüm görevleri Türkçe açıklamaları ile videolu olarak sizlere aktarmaya devam kaldığımız yerden ediyoruz. Franklin and Lamar GTA V oyununun ikinci ve keyifli görevlerinden birisidir. Özellikler oyun içinde spor arabaları kullanmayı seven kişiler için kesinlikle çok daha keyifli bir görev. Görevin videolu bir şekilde tamamlanışını resimden sonraki sıralı talimatların altında bulabilirsiniz.
Görev: Franklin and Lamar
Açıklamalar:
Görev Michael'in terapistinin ofisinde başlıyor. Daha doğrusu sinemaskop ile burada başlıyor. Michael'in dertlerini dinledikten sonra kendimi sahilde buluyoruz. Hala Michael karakterinin üzerindeyiz. Arkadan gelen iki zencinin belli belirsiz konuşmalarını duyduktan sonra birisi Michael'e bir evi soruyor. Cevabı aldıktan sonra zencilerden birisi olan Franklin'in kontrolü size veriliyor. Lamar'ı takip edin. Sizi iki arabanın bulunduğu bir yere götürecek. Bu araçları çalacaksınız ve dükkana götürene kadar yolun bir kısmında Lamar ile yarışacaksınız. Araçların performansları hemen hemen aynı o yüzden gözünüze güzel gelen aracı seçebilirsiniz.

Aracınızı seçtikten sonra Lamar sizi arayacak ve yarışınız başlamış olacak. Yarışı kazanmak zor değil o yüzden fazla hırs yapmanıza gerek yok. Fazla hırs sağa sola çarpmanıza sebep olacaktır. Unutmayın bu arabalar çalıntı ve dükkana gidene kadar olabildiğinde az hasar almış olmaları gerekiyor.

Yarış bittikten sonra polis peşinize düşecektir. Atlatmak için polisle aranızdaki mesafeyi açmanız gerekiyor. Bunun için de arka sokaklara falan girebilirsiniz. Polisi atlattıktan sonra aracı garaja götürmeniz gerekmektedir. Dediğimiz gibi araca en az hasarı vermiş olmanız görevi yüksek derecede bitirmenizi sağlayacaktır.

Araçları mekana götürdükten sonra kendi arabanız ile evinize gideceksiniz. Aracı garaja pak ederek görevi tamamlayacaksınız.
gta 5 franklin and lamar görevi
Görevi iyi bir derece ile bitirmek için bir takım talimatları yerine getirmeniz gerekmektedir. Bunları listeleyecek olursak;
  • Not a Scratch : Yarış ve galeriye götürme esnasında araca hasar vermemeye çalışın.
  • Focused Driver : Franklin’in yeteneğini 7 saniyeden fazla kullanın.
  • Winner : Yarışta Lamar'ı geçin
  • We Come in Peace : Yarış esnasında film stüdyosundan geçerken uzaylıları ezmeyin.
Görev hakkında takıldığınız ya da anlamadığınız kısımlar olursa yorum yaprak bizlere bildirebilirsiniz. En kısa sürede sorularınıza yanıt vermeye çalışacağız.

Yorum Gönder

2Yorumlar
Yorum Gönder