Samsung Galaxy S6 Ağda Kayıtlı Değil Hatası Çözümü

0
Android işletim sistemli Samsung Galaxy S6 Ağda kayıtlı değil sorununun iki adet basit ve bir adet biraz daha karışık ama net bir çözümü var. Genelde sorun ile ilgili şikayetler şu şekilde; Samsung Galaxy S6 arama yapmıyor ya da çağrı almıyor. Biz sizlere önce kolay olan çözümleri denemenizi eğer sonuç alamazsanız da daha komplike ama kesin olan çözümü denemenizi öneriyoruz çünkü bu tarz akıllı telefon hatalarının %75'inden fazlası basit çözümlerle giderilebiliyor. Daha karışık derken gözünüz de korkmasın aslında bu da teknoloji ile birazcık haşır neşir olan birisi için son derece basit ve anlaşılır bir çözüm.

Öncelikle kolay olan ve herhangi özel işlem gerektirmeyen çözümleri anlatalım. Bunlardan birincisinde izlemeniz gereken adımlar;
  1. Telefonunuzu kapatın.
  2. 10 dakika kadar kapalı tutun.
  3. Bataryayı çıkartın.
  4. Bataryayı tekrar takın ve telefonunuzu açın.
Bu çözüm ağda kayıtlı değil sorunu için önerilen en basit, en temel çözüm. Eğer telefonunuz bu çözüm ile sorunu aşabilmiş ise muhtemelen basit bir tutukluk yapmıştır.
Gelelim ikinci çözüm için gereken adımlara;
  1. Sim kartınızı telefondan çıkartın ve başka bir telefona takın.
  2. 10 dakika kadar bekleyin.
  3. Sim kartınızı tekrar kendi telefonunuza takın ve telefonunuzu açın.
Üçüncü ve nihai çözüm ise aşağıda en yalın haliyle anlatılmıştır.


Bu da tıpkı yukarıdaki ilk çözüm gibi basit bir yol. Gelelim üçüncü ve bir adım daha komplike olan çözüm yolunun adımlarına;
  1. "Ayarlar - Diğer ağlar - Mobil ağlar" yolunu takip edin.
  2. Bu menüde "WCDMA/GSM otomatik bağlantı" seçili ise "Yalnızca GSM" seçeneğini seçin.
  3. Geri gelerek "Ağ operatörleri" seçin ve operatörlerin ekranda belirmesini bekleyin. Bu işlem biraz sürebilir endişelenmeyin ve operatörlerin belirmesini bekleyin. Hangi operatörü kullanıyorsanız onu seçin.
  4. Ağ üzerine kaydedildi uyarısını gördüyseniz sorununuz çözülmüş demektir. Telefonunuzu kapatıp tekrar açın.
android Ağda Kayıtlı Değil Hatası Çözümü

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)