Cristiano Ronaldo 96 Metreyi 11 Saniyede Koşması Video

0
Real Madrid'in Atletico Madrid'i 2-0 yendiği derbi maça Cristiano Ronaldo maçın 77. dakikasında 96 metreyi tam 11 saniyede koşarak izleyenleri kendisine hayran bıraktı. Futbol becerisinin yanında fizik gücününde olağanüstü olduğunu kanıtlayan yıldız futbolcu şüphesiz kendi döneminin en iyisi. Ronaldo ile kısa bir bilginin aşağısında videoyu izleyebilirsiniz.

Cristiano Ronaldo;

Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro (doğum: 5 Şubat 1985, Funchal), Forvet pozisyonunda oynayan Portekizli futbolcu. Şu an Real Madrid'de 7 numaralı formayı giymektedir ve Portekiz Milli Takımı kaptanıdır. Manchester United' dan Real Madrid' e 80 milyon £'e (93.9 milyon €/131.6 milyon $) transfer olduktan sonra en pahalı futbolcu olmuştur. Ayrıca her yıl 12 milyon € kazanmaktadır. Sözleşme fesih bedeli 1 milyar €'dur.

Kariyeri;
Profesyonel olmadan önce Andorinha, CD Nacional ve son olarak Sporting Lizbon genç takımında oynayan Ronaldo, 17 yaş altı Portekiz milli takımında da dikkat çekmişti. Profesyonel kariyerine yine Sporting Lizbon'da başlayan genç oyuncu, 2003 yılından 2009 yılına kadar Manchester United'da oynadı. 2008-2009 sezonun sonunda Real Madrid kulübüne transfer oldu.



Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)