Samsung Galaxy Ace Açılma Hatası

3
Son zamanlarda piyasanın bolca bulundurduğu bir telefon o Samsung Galaxy Ace. Telefon uygun fiyatlı olması ve tatmin edici özellikleri sayesinde pek çok kullanıcıya ulaştı. Bununla beraber Galaxy Ace'nin de kusursuz olmadığı ortaya çıktı tabiki bütün markaların telefonlarında hata çıkabilir. Şimdi bu sorunlardan önemli gördüğüm bir tanesinin çözümlerini anlatacağım. Yani Samsung Galaxy Ace'nin açılma hatalarından daha doğrusu açılmama ve kendi kendine kapanıp açılmasından ve de telefonu açtığınızda resetlenmesinden.

1) Telefonunuzun bağlantı seviyesini 3G den 2G ye düşürün. Bu size pil tasarrufu sağlamasının yanında büyük ihtimalle sorununuzu çözecektir.

2) Güncellemeleri takip edin. Firmalar telefonlarında çıkan sorunlarla çok yakından ilgilenirler. Eğer bir sorun belirli bir düzeyde kullanıcılardan kendilerine ulaşıyorsa. Bunları bir an önce gidermek için çalışır güncellemeler çıkarırlar. Bu her firma için aynıdır. Sorunun çözülmesi için biraz bekletir sizi ama hiçbir şeyden feragat etmeden sorununuzu da çözmüş olursunuz.
3)Cwm yükleyip kurtarma yapabilirsiniz. Telefonunuz açıldığında kendi kendine reset atmadan hemen Menü+Açma kapama tuşuna aynı anda basın recovery mod açılana kadar tuşlara basılı tutun. Cwm'nin dosyasını SD karta atın sonra recovery moda girip apply update from SDcard seçeneğinden yükleyin ve reboot edin sonra tekrar recovery modda açın cwm ekranından yüklemenizi yapın.

Yorum Gönder

3Yorumlar
  1. benim telefonum açılırken loding işareti çıkıo sonra tekrar açılmaya başlıyo

    YanıtlaSil
  2. Çok haklısın adsız

    YanıtlaSil
  3. adsız beni takmıyor

    YanıtlaSil
Yorum Gönder