Touch Dizisi ve Oyuncu kadrosu

0
 Touch Dizisi

Roxana Brusso, Fox'un önümüzdeki dönemde ekranlara getirmeye hazırladığı yeni dizisi Touch'ın kadrosuna katıldı.

Otizmli ve konuşamayan bir çocuk olan oğlunun bazı olayları gerçekleşmeden önce tahmin edebilmesini fark eden bir babanın hikayesi üzerine odaklanacak Touch'da baba rolünde 24 dizisinde Jack Bauer karakteriyle tanıdığımız Kiefer Sutherland'ı izleyeceğimizi hatırlatalım.

Southland'in yıldızı Brusso, Heroes'in yaratıcısı Tim Kring'in senaryosunu kaleme aldığı dizide TV Line'ın raporuna göre, Martin Bohm'un (Sutherland) yetenekli oğlu Jake (David Mazouz) ile ilgilenen ve onu önemseyen bir fizyoterapist olan Sheri karakterini canlandıracak.

Aktrist, Southland'deki rolüne ek olarak Dirty Sexy Money'de ve konuk oyuncu olarak Criminal Minds, Bones ve NCIS gibi dizilerin kadrosunda yer almıştı.

Lethal Weapon'ın yıldızı Danny Glover 'profesör Arthur DeWitt' ve Undercovers eski yıldızı Gugu Mbatha-Raw ise Clea Hopkins karakteriyle daha önceden dizi kadrosuna katılan isimler olmuştu.

Fox başkanı Kevin Reilly daha önceden yaptığı açıklamada projeyi etkileyici bir drama olarak nitelendirmiş ve sıradışı bir senaryoya sahip olduğunu söylemişti.

Dizi, 2012'nin bahar aylarında Fox kanalında prömiyerini yapacak.

Dizinin bölümlerini buradan izleyebilirsiniz.




Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)