2015 Yılbaşı Eğlence Mekanları İstanbul, İzmir, Ankara, Eskişehir

0
2015'in gelmesiyle yılbaşında nereye gideyim ne yapayım derdi de baş gösteriyor. Geçen sene araştırmadan gittiğiniz yerden pişman olmuş yeni yıl gecenizin boşa gittiğini düşündünüz belkide, bu sene kötü bir yılbaşı geçirmemeniz için sizlere İstanbul, İzmir, Ankara, Eskişehir için eğlence mekanlarının hakkunda tek tek bilgi vereceğim tabi ki siz yinede kısa bir araştırma yapın karar vermeden önce. Yılbaşına programsız dışarı çıkmanız eğlencenize gölge düşürecektir.  İyi eğlenceler dilerim..

İSTANBUL İÇİN YILBAŞI EĞLENCE MEKANLARI

Jolly Joker İstanbul

Jolly Joker İstanbul, Beyoğlu Balo Sokak, 22 numara da, toplam 1000 metrekare kapalı alana yayılan 800 kişilik kapasitesiyle Beyoğlu'nun; altyapı, teknik, akustik, hacim ve servis anlamında en donanımlı performans merkezidir. Yeni kadrosu ve anlayışıyla Jolly Joker İstanbul, 2008 Eylül ayı itibari ile bar konseptiyle performans mekanı konseptini birleştirmiştir. Türkiye'nin en önde gelen sanatçılarının sahne almasının yanı sıra, yeni albümü yayınlamış sanatçı ya da cover projeleri yapan müzik gruplarına da sahnesinde yer vermiştir. Jolly Joker İstanbul; Performans salonu, Sigara içilebilir üstü açılır/kapanır alan ve VIP asma kat olmak üzere 3 bölümden oluşmaktadır. Üstün ses, ışık ve "old pub design" dekoruyla Jolly Joker İstanbul, 3 yılda toplam 700 adet performans sergilemiş ve toplam 220.400 misafir ağırlamıştır. 

She-Va

Beyoğlu' nda yıllardır eğlence hayatına yön veren İlayda Turizm bünyesinde yer alan mekan, dönem dönem farklı konseptlerini yansıtacak isimlerle hizmet vermiştir. Bünyesindeki değişimi müşterilerinden gelen talepler doğrultusunda belirleyen İlayda Turizm yeniliklerini SHE-VA ismiyle sizlere sunmaktadır. Haftada yüzlerce kişinin ziyaret ettiği mekan, sahip olduğu 4 kat ve 4 farklı müzik tarzı ile her türlü organizasyonu için deneyimli personel kadrosu, yerli ve yabancı DJ' lerin performanslarıyla sizleri bekliyor. Sizleri farklı bir eğlenceye ve müziğin ritmine davet ediyorlar.

11.11

11.11´e girer girmez kendinizi çok başka bir yerde hissediyorsunuz.New York´taki gece kulüplerini aratmıyor. 11.11´i diğer gece kulüplerinden ayıran en farklı ve eğlenceli yapan özelliği ışıklandırması.Burası karanlık değil, görmek istediğiniz herşeyi görüyorsunuz.Acayip bir ferahlık hissi veriyor ışıklandırma.Biraz ilerleyip sağdaki cam odaya girince müzik değişiyor.Daha hard core oluyor. 

25.5/ Yirmibeş Buçuk

Artık günler 25,5 saat;
Asmalımescit müdavimlerinin bu kış itibarı ile en uğrak mekânlarından olacak 25,5, kapılarını açtı. Restaurant, lounge ve gece kulübü konseptlerinin bir arada olduğu 25,5, herkese hitap eden ye,iç,eğlen yapısı ile adından çok söz ettirecek. İki kattan oluşan 25,5’un giriş katında dünya mutfağının çeşitli tatlarından oluşan birçok alternatifin yanı sıra, özel kokteyllerle de tanışacaksınız. Gece gezmeyi sevenleri de unutmayan 25,5 Salı’dan Cumartesi’ye alt katındaki kulübü ile Türkçe ve Yabancı popüler parçalar ile İstanbul’da gece hayatının vazgeçilmezlerinden olacak. Ayrıca popüler müziğin önde gelen Dj’leri ile “25,5 konsept partileri” Cuma-Cumartesi Dj Cihat Uğurel, Her Perşembe Dj Çağın Kulaçoğlu, Her Çarşamba Serhan Sokulgan ve ayda 1 Salı Hakan Eren gibi isimlerle partilere ev sahipliği yapacak. Giriş ücreti bulunmayan 25,5 sürprizlerle dolu gecelere “Çok eğleniyorum, çünkü eğlenmeyi çok seviyorum” diyerek başlıyor…

Donjon

Rumelihisarı’nda bulunan kalesnin sırtlarına kadar uzanan oldukça geniş bir alanda hem kapalı hem de açık mekanıyla hizmet veren DONJON cafe&rest&bar ister sabahın ilk saatlerinde boğaz ve köprü manzarası eşliğinde kahvaltınızı yapabileceğiniz istersenizde günün ilerleyen saatlerinde şarabınızı yudumlarken dünya mutfağının en leziz yemeklerini keyifle yiyebildiğiniz bir mekan.

Suada Club

 İstanbul’un en seçkin davetlerine ev sahipliği yapmaktadır. Suada Club ekibinin kaliteli hizmet anlayışı misafirlere unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor.
Bir günü diğerlerinden alıp bambaşka kılmak için başvurulacak en tatlı kaçamak Suada Club –GALATASARAY ADASI… Gün içinde aklına tatil düşenler, İstanbul'dan bir anlığına olsun kaçmak isteyenler kendilerini adanın serin sularına bırakıyor. 

Riva's Club

Riva's Club'te yazlık ve kışlık restaurant, 3500 m2'lik çim alan, yüzme havuzu ve butik otel bulunmaktadır. Riva's Club'un butik otel olarak tüm konfora haiz odalarının terasları, muhteşem havuz ve gün batımı manzarasına sahiptir. Yılbaşında Çoşkun Sabah sizlerle.

 İZMİR İÇİN EĞLENCE MEKANLARI

Opus Bar

Şömine Ateşinin Keyfi ile, Sıcak Şarabınızı.Yudumlarken, Canlı Müziği Cam Kubbeden İzleyip, Sigara içebilir, Açlığınızı Sucuk Ekmekle Giderebilirsiniz. İzmirin en ünlü eğlence mekanlarından birisidir.

Soho Plus

İzmir gece hayatının ünlü mekanlarından Soho Plus, merkezi konumuyla eğlencede dur durak bilmiyor, kaliteli ve kusursuz hizmeti biribirineden ünlü sanatcıların canlı performanslarıyla, ustaca birleştiriyor.

Tex Mex Bostanlı

2003 yılında açıldığından bugüne Tex Mex, farklı gurme beğenilere sahip misafirlerini, hayranlık uyandıran İzmir manzarasına sahip konumunda ağırlıyor. Tex Mex Balçova ile başlayan Latin lezzet şöleni, şehrin en hareketli bölgesinde Tex Mex Bostanlı ile devam ediyor. Meksika ile Amerika’nın Texas eyaletinin karşılıklı kültürel alışverişlerinin sonucunda, malzeme ve pişirme yöntemlerinin birleşiminden doğan Tex Mex mutfağı Tex Mex’in isim kaynağı… Tex Mex mutfağı klasikleriyle İzmirlileri ilk kez buluşturan Tex Mex’te; güne zengin serpme kahvaltı sunumuyla başlamak ya da özenle seçilmiş şarap seçenekleri eşliğinde zevkli bir yemeği uzun zaman dilimlerinde yaşamak mümkün. Latin ruhunu yansıtan renkleri, dekorasyon detayları ve müzikleriyle yaratılan sıcacık ortamında, aromatik kahve seçenekleri ve zengin içecek menüsü ile keyifli sohbetler için uzun molalar veriliyor.

Club En Vélo

Bir İzmir klasiği olan Club En Vélo 1990 yılından bu yana aynı çizgide ilerleyen, kendine has tarzıyla seçkin misafirlerini ağırlamaktadır.Konusunda deneyimli personelin verdiği kaliteli servis hizmeti ile müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmayı hedefleyen Club En Vélo da size özel bir gece geçirirsiniz. Pazar günleri hariç haftanın 6 günü canlı müzik ve DJ eşliğinde kaliteli müzik severlerin adresi olan Club En Vélo’nun zengin bar menüsünden seçilmiş kaliteli şampanyalar, V.S.O.P ve X.O konyaklar , malt viskiler yanı sıra özel hazırlanmış kokteyller ve frozınlar siz değerli müşterilerin damak tadına sunulmaktadır.Soğuk ve sıcak içki çeşitleriyle yıllanmış barının keyfine varırsınız. Popüleritesini hiçbir zaman kaybetmemiş Club En Vélo’nun bir bar klasiği olarak adlandırılabilecek olan bölümünü isteğinize özel seçilmiş şarabınızı yudumlayabileceğiniz şöminesi renklendirir. Rezervasyonun gerekli olduğu mekanda özel günler, kutlama geceleri, VIP ağırlamalar ve daha birçok özel organizasyonlar yapabilir; 180 kişilik kapasitesiyle seçkin ortamın ayrıcalığını yaşarsınız. Vale ve park hizmetinin verildiği mekan 18.30 itibariyle siz seçkin misafirlerini ağırlamaya başlar ve 04.00′e kadar eşsiz müzik keyfini size yaşatır..

13 Bar

“Muzaffer İzgü’de yeni bir soluk yaratabilir miyiz?” düşüncesiyle başladı herşey. Rutin işlerden sıkılıp hep beraber bir hayal kurduk. Lezzetli içkiler içip güzel müzikler dinleyelim arkadaşlarımızla dedik. Uzun süre bürokrasiyle boğuştuk sonra 13 açıldı. ”Şansın dönmüyorsa, başın dönsün!”sloganıyla 2011 Ekim’inden beri Muzaffer İzgü Sokak No:13′teyiz.

1888 Bar & Lounge

1888 ismini binanın yapıldıgı tarihten alan, müzik ve eğlence dışında kültürel ve sanatsal bir takım etkinliklerle İzmir şehir hayatına bir takım yenilikler getirmeyi amaç edinen bir kollektiftir.
Şubat 2010′da kapılarını açan 1888 acıldıgı günden itibaren  moda, reklam ve sanat cevrelerinin ilgi odağı oldu. Mimari yapısı ve muhteşem bahçesiyle dikkat ceken mekan, şehrin rutin döngüsünün dısına cıkarak, kendi alanında dikkat ceken yerli ve yabancı müzisyenleri İzmirlilerle buluşturdu.

 ANKARA İÇİN EĞLENCE MEKANLARI

Adonis Pub & Club

Adonis pub & club bar showlarıyla, mönüsündeki zengin special kokteylleriyle, dj befe eşliğinde eğlence sektörüne iddalı bi giriş yapmıştır. Otoparkı ve kusursuz hizmetiyle de öncelikle müşteri memnuniyetini amaç edinmiş olan "Adonis" gündüz pub, 22:00'dan sonra club hizmeti vermektedir. Dans, müzik, eğlence diyen herkesin aklına gelen ilk adres olmayı hedefleyen mekanımızın özel partileri ve toplu (20 kişi ve üzeri) organizasyonlar için sunduğu fix mönülerimiz de mevcuttur.Eğlencenin doruğa tırmandığı Adonis Pub & Cafe'de
sizleri de bekliyoruz...

Adres : Türk Ocağı Cad. Anatolia Gösteri Merkezi 16\G Balgat Ankara Balgat, Çankaya
Telefon : +90 312 287 69 25

80`s Eighties

Fiyatlarin ucuzluğu ve geniş menüsüyle Ankara'nın ender, kaliteyi yakalayan mekanlarından bir tanesidir...

Adres : 1. Cadde (Taşkent) NO: 13 Bahçelievler Bahçelievler, Çankaya
Telefon : +90 312 223 97 60

24 Performance Hall

MEKAN Ankara’ nın iyi bir canlı performans alanına ihtiyacı olduğunu gözlemleyerek 24 Performance Hall hayata geçirildi. 24 Performance Hall 800 kişilik izleyici kapasitesi ile profesyonel ve amatör müzisyenlere yer vererek, seçkin organizasyonlara ev sahipliği yapacaktır. Çarşamba, perşembe, cuma, cumartesi, Saat 22:00’ den 03:00’ ye kadar performanslar düzenlenmektedir. Dünyaca ünlü gruplar, DJ’ ler, duymak istediğiniz bütün müzikler kocaman bir mekanda rahatca eglenmeniz icin 24’ te... TOPLU TASIMA Kizilay’ dan gelindiginde 7.Cadde girisinden 530 m. mesefade Türk Ocagi Caddesinin sag tarafinda bulunan Anadolu Gösteri ve Kongre Merkezi’ nin alt otoparki icerisindedir... OTOPARK 500 Araclik otopark mevcuttur. Otopark, 24 icin ucretsizdir.

Adres : Türk Ocağı Caddesi, AnadoluGKM (Anatolia) Yanı, No:12 ÇANKAYA Balgat, Çankaya
Telefon : +90 312 287 35 37

IF PERFORMANCE Hall

IF PERFORMANCE Hallın hoş bir havası var. Mekanda dekorasyona önem verilmiş ve havalandırma ve park yeri sorunu aşılmış. Dışarda ve hemen girişinde bulunan oturma gruplarında ortamdan biraz uzaklaşıp sohbet etmek de mümkün. IF PERFORMANCE Hall iyi ve kaliteli rock müziğinde Ankara`nın tükenen neslini sürdürmeye kararlı..

Adres : Tunus cad. 14-A Kavaklıdere Ankara Kavaklıdere, Çankaya
Telefon : +90 312 418 95 06


ESKİŞEHİR İÇİN EĞLENCE MEKANLARI

222 Park


Eskişehir Hayal 

Eskişehir Hayal’i hala bilmeyenler ve görmeyenler için açıklamak gerekirse;
1996 yılında Aral Şarap Fabrikası’nın tarihi dokusu korunarak, restore edilmesi, Hayal Mutfak’ta eşsiz lezzetteki yemeklerine eşlik eden leziz müzik dinletileri; Hayal Performans’a full müzik, parti, konser ve showları; Hayal Şarap Evin’de romantizmi yaşamak isteyen konuklarına özel hazırlanmış ortamı ve canlı performans müziği; Hayal Pubâ’da pop severlerle buluşması; Hayal Salon ile çok amaçlı toplantı, seminer, sergi, nişan. Nikah, düğün, kokteyl, mezuniyet partileri, dans geceleri; Hayal Bahçe ile sevilenlerle birlikte paylaşılan Brunch keyfi, Alternatif kültür-sanat-eğlence gezegeni, Eskişehir’in eski bir yapısından seslenen bin bir çeşit olanakla dolu düzenlenmiş, işlevsel hale getirilmiş, müşteri memnuniyeti ilkesiyle konuklarını ağırlamış ve ağırlayacak olan Eskişehir Hayal,7′den 77′ye hitap eden projelere imza atmaya devam edecektir…

Eskişehir Hayal, değişik müzikal renkleri ‘dostları eğlendirmek’ temeline oturtulmuş, genç ve başarılı isimlere fırsat yaratmanın yanında; sanatını müzik ve eğlence dünyasına kanıtlamış isimleri de Eskişehir’liler ile buluşturmaya devam ediyor! Günümüzde star olan pek çok sanatçı üne Hayal basamaklarında tırmandı. Hayal’ciler iyi hatırlar.

Eskişehir Hayal, içinde bulunduğu tarihsel kimliği ile mimari ve tarihi özelliklerini korumaya özen göstermiş, bugünü yaşarken dünü ve yarını, anı yaşarken geçmişi ve sonrayı hissettirmeyi başarmıştır!

Değerlerine sadık kalarak bütün fikirleri coşkuyla yorumlayarak, müzik, dans ve ritimle kutsanan gecelerde nice beraberliklere, ayrılıklara, aşklara, dostluklara ev sahipliği yaptı, tanıklık etti. Alternatif yaşam yönelimlerinin de vazgeçilmez mekanı oldu.

Eskişehir Hayal’de insanın hayalleri büyüdükçe küçülmüyor çünkü bu mekanda hayallerimiz küçük bir çocuğun ki kadar özgür!

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)